Produkte Cilesore dhe relaksuese.

Cdo person deshiron qe divanet, dhe krevatet e tyre te jene cilesore dhe relaksuese, qe kur te ulen ose te shtrihen te mos ndihen te pa rehatuar, qe te shlodhen nga nje dite e gjate pune. Prandaj ne perpiqemi tju sjellim relaks dhe cilesi.

Gjithcka Sipas Deshires

Keni nje model qe ju pelqen, por qe doni te ndryshoni nje detaj ? Ne marrim porosit sipas deshirave tuaja. Kur ju porosisni, ju mund te ndryshoni detajet qe nuk ju pelqejn. Ne perpiqemi te ofrojm produkte qe ju japin kenaqesi!

Dergesa Falas!

Dergesa e mobiljeve dhe montimi i tyre behet falas nga stafi yne. Ku do qe jeni, ne do ju dergojme mobiljet brenda shqiperise pa asnje tarife shtese, gjithcka eshte falas deri tek montimi i tyre nga stafi yne profesional.